<< Vorige - Volgende >>


Targus Laser pen


3-in-1 Stylus met laser. Geschikt voor alle e-readers en tablet met capactive touchscreen display.

Artikelcode: AMM04EUTargus Laser pen
De laserpen stylus van Targus maakt het makkelijk om aantekeningen te maken, te tekenen of een pagina om te keren.

3-in-1
Deze Laser pen kan niet alleen als stylus worden gebruikt, maar beschikt ook over een geïntegreerde pen en laserpointer. De stylus is voorzien van een duurzame rubberen spits die het aanraakscherm niet beschadigt en nauwkeurig en gemakkelijk typen mogelijk maakt.
Stylus, pen en laser in 1!

De punt van de stylus maakt directe interactie met uw elektronische apparaat met aanraakscherm mogelijk en is meteen gebruiksklaar.

Functionaliteit - Maakt het mogelijk om nauwkeurig en gemakkelijk te typen; notities te maken, te tekenen, een pagina om te keren, te gamen, te verschuiven en te dubbelklikken; zachte, duurzame rubberen spits die het scherm niet krast; stylus met laserpointer en balpen voor het maken van notities

Compatibiliteit - Stylus geschikt voor e-readers, (media) tablets en Smartphones, iPad®/iPhone, Blackberry Storm en dergelijke; pen geschikt voor gewone D1-vullingen (wordt geleverd met 1 extra reservevulling)
Geschikt voor oa Sony PRS-T1/T2, Kobo Touch, Kobo Glo, Onyx Boox i62HD Firefly, iPad, Samsung Galaxy Tab en andere displays met capacitive touchscreen.
39.95  Euro 29.95
Voorraad:


Aantal