<< Vorige - Volgende >>


Asus MeMo Pad HD 7 Luxe Croco Cover


Hoogwaardige kwaliteit van Gecko Covers. In diverse kleurenAsus MeMo Pad HD 7 Luxe Croco Cover
Van het hoogwaardig kwaliteitsmerk Gecko Covers.

Voor als je een eigenzinnige hoes zoekt voor de ASUS MeMO Pad HD 7, die door haar stevige ontwerp uitstekende bescherming biedt. Voorkom krassen of een gebroken scherm!

  • Gaat automatisch aan/uit door ingebouwde ‘wake-up/sleep’ functie.
  • Het kunstleer wordt met de hand gesneden, uit een groter patroon. Hierdoor heeft elke hoes een unieke kleursamenstelling en structuur. Jouw hoes kan dus iets afwijken van de foto's.
  • Conform Europese richtlijnen bieden wij twee jaar garantie.
  • Handig ‘click-in’ mechanisme waardoor je tablet nooit uit de hoes kan vallen.

Uitgebreide omschrijving

Materiaal
Met deze nieuwe lijn tablet hoezen introduceert Gecko Covers het ‘croco-motief’ in haar assortiment. Dankzij het extra sterke croco kunstleer is je ASUS MeMO Pad HD 7 altijd beschermd tegen ongewenste beschadigingen. Het croco materiaal is een type kunstleer dat met de hand wordt uitgesneden uit een groter geheel. Hierdoor is elke hoes uniek. De binnenkant van de hoes is bekleed met velours, wat extra bescherming biedt aan de tablet. De hoes is verkrijgbaar in de kleuren framboos en mint.

Bevestiging
De tablet kan in de hoes geklikt worden zodat deze optimaal wordt beschermd. De hoes is voorzien van de noodzakelijke openingen zodat de verschillende ingangen van de ASUS MeMO Pad HD 7 eenvoudig te bereiken zijn. Zo kan de camera worden gebruikt wanneer de tablet is bevestigd in de hoes.

Gebruik
Naast het beschermen van de ASUS MeMO Pad HD 7 kan de cover in verschillende standen worden gebruikt. Dit is handig wanneer je de tablet wilt gebruiken op een tafel of bijvoorbeeld een bank. De tablet kan onder vier verschillende hoeken worden bediend.

Specificaties
Tablet type: geschikt voor MeMO Pad HD 7 (ME173X)
Materiaal buitenkant: Kunstleer/Croco kunstleer
Materiaal binnenkant: Velours
Bevestigingsmethode: 'Click-in'-systeem
Sluiting: 'Click-in'-systeem
Afmetingen apparaat (L x B x H): 19,7 x 12,1 x 1,1
Gewicht: 180 gram
Merk: Gecko Covers
24.95  Euro 22.95
Voorraad:Aantal